חופשה במלדיבים עם פעוט

למה בחרנו דווקא במלדיבים לחופשה עם פעוט #

 

בעוד שהשיזוף מהחופשה האחרונה שלנו במלדיביים עם בננו תינוק בן השנה וחצי נמוגו לכאורה, הזיכרונות שלנו כלל לא נעלמו כי החופשה שלנו במלדיבים הייתה פנטסטית והאמת זה קצת מצחיק, כי כשאנחנו חולקים עם חברים ובני משפחה על הרגעים המאושרים מהחופשה שלנו (שתמיד קצת כועסים על הצורך לשמוע על החופשה שלנו בגן עדן טרופי), התגובות שאנחנו מקבלים לעתים קרובות הן: “תמיד חשבתי שהאיים המלדיביים זה יעד לירח דבש” או “האם באמת שווה לטוס לאיים המלדיביים עם פעוט?”.

התשובה היא בהחלט כן! גם אנחנו חשבנו שזה יעד רק עבור טיפוסים רומנטיים ועשירים. אבל השהות שלנו במלדיבים הוכיחה שטעינו בשני הסעיפים.

פעוטות ותינוקות הם בגיל שבו הם לא צריכים פעילויות והפעלות כמו שהילדים הגדולים צריכים. חופשה בקצב איטי ושקט על אי מתאימה לתינוקות ופעוטות יותר מאשר לילדים בגילאי בית ספר למשל וזו הסיבה למה בחרנו דווקא באיים המלדיבים לטיול שלנו יחד עם הפעוט.

כמובן שבשביל שהחופשה שלכם באיים המלדיבים יחד עם הפעוט תהיה באמת חופשה חלומית

תצטרכו לעשות שיעורי בית בתחומים הבאים:

  • אתרי נופש המשפחתיים הטובים ביותר במלדיביים
  • חברות התעופה הטובות ביותר לטוס איתן לאיים המלדיבים.

    חופשה במלדיבים עם פעוט

    חופשה במלדיבים עם פעוט

 

טיפים לטיול עם פעוט למלדיבים #

בחרו אתר נופש ידידותי למשפחות #

ראשית בעת חיפושכם מלון באיים המלדיבים שימו לב שאתר הנופש מיועד למשפחות ולא לזוגות בלבד והרי לא תרצו להיות המשפחה הצעירה היחידה עם הפעוט הקולני במלון שמלא בזוגות צעירים שהגיעו לחופשת ירח דבש. הרבה יותר נוח לקבל הנהוני ראש סולידריים של הורים אחרים שנמצאים במצב הדומה לזה של שלכם.

לרוב באתרי נופש כאלה יהיו מתקנים המיועדים לילדים כמו:

  • מועדוני ילדים הידועים בשמם הלועזי כ- kids club
  • בריכת ילדים
  • שירות בייביסיטר (בדרך כלל בתשלום נוסף ורק מגיל שנתיים).
  • אסקפת עריסת תינוק לחדר

 

בחר מקום לינה מתאים #

וילות על המים נפלאות לזוגות בירח דבש, אבל הם ללא ספק הרעיון הגרוע ביותר עבור משפחה עם פעוט וזאת בשל הסכנה הקיימת של נפילה לאוקינוס. הדבר יכול לקרות גם בהליכה על השביל שמוביל אל החדר שמוקף משני צדדיו במים וכמו כן בחדר עצמו שנמצא מעל המים.

חדרים באתר נופש Velassaru Maldives שבאיים המלדיבים

חדרים באתר נופש Velassaru Maldives שבאיים המלדיבים

מסיבה זו ההמלצה היא לבחור וילה על החוף. בוילות חוף לרוב יש אפשרות לוילה עם בריכה אבל בשני המקרים (גם וילה עם בריכה וגם ללא הבריכה) ישנה גישה ישירה לחוף ולאוקינוס.

אל תצפו לירח דבש! #

כשסיפרנו לאנשים שאנחנו נוסעים לאיים המלדיביים, כולם אמרו לנו כמה הם מקנאים, אמרו לנו אין על “טיול בטן גב” במלדיבים והיו ששאלו כמה ספרים נקח איתנו. עצרנו את עצמנו מלהשיב שהפעוט שלנו לא עומד להיעלם באיזה קסם ברגע שנעלה על המטוס. כמו שחבר שלנו שהוא גם הורה לפעוט אומר “כשאתם יוצאים לחופשה עם הקטנים שלכם הכל נשאר אותו הדבר, הדבר היחיד שמשתנה זה המיקום וזה נכון גם כשמדובר בגן עדן טרופי.

לילד שלנו היו אותם תנטרומים, הוא עדיין עשה את צרכיו בחיתולים ועדיין העיר אותנו כל בוקר בשעה 6 (או מוקדם יותר). עם זאת, עדיין יש הרבה ממה להנות בזמן חופשה עם ילדים קטנים במקום יפה כמו המלדיביים; הנופים עדיין יוצאי דופן, הים עדיין חם וצלול, ואתם עדיין יכול להנות משקיעה יפה.

 

תנו לפעוט שלכם למצוא את הכיף משלו #

בחופשה במלדיבים גילינו שלפעמים כל הבידור שהבייבי שלנו היה צריך זה חול ומים.

הוא שיחק בחול בין אם זה היה בחול שליד הוילה שלנו ובין אם זה בחול שליד הבר שבו הזמנו קוקטיילים, הוא פשוט שיחק בחול והיה מאושר.

כשהיינו בחוף הוא אסף צדפים ושיחק איתם.

הטבע באיים המלדיבים הם מקום נהדר לתת בו לקטנטנים שלכם לשוטט ולחקור והטיפ החשוב ביותר אתם לא צריכים לדאוג איך לבדר את ילדכם.

חופשה במלדיבים עם פעוט

חופשה במלדיבים עם פעוט

 

הרגילו את הפעוט שלכם להרכיב משקפי שמש #

כדי שהרכבת משקפי שמש לא יהווה מאבק בחופשה כדאי לתרגל את הרכבת משקפי השמש עם הפעוט לפני הנסיעה שלכם.

 

תארזו איתכם כמה שיותר חיתולים #

המלצה חמה היא לארוז כמה שיותר חיתולים הכוללים חיתולים לבריכה. האיים המלדיביים אינם כמו יעדי טיול אחרים שבהם יש לכם סופרמרקטים או חנויות. כל האספקה ​​אל האי שבו תהיו נשלחת מאיים אחרים (או אפילו מדינות אחרות) ולא רק שזה יכול להיות מאוד יקר אתם גם תצטרכו לחכות כמה ימים עד שההזמנה תגיע אל האי.

 

התכוננו לימים גשומים #

תהיו מוכנים לזה שיכולים להיות ימים גשומים יחד עם זאת גם כשיורד גשם עדיין חם ונעים בחוץ ותוכלו להיות בבריכה ולשחק בחוץ וכמובן להעביר את הזמן גם במועדון ילדים.

אל תפחדו מהעברות ארוכות #

כשחיפשנו אתר נופש במלדיבים התמקדנו באתרי נופש שיהיו כמה שיותר קרובים לשדה התעופה הראשי במאלה כדי לחסוך את הטיסה הפנימית והגענו אל אתר הנופש שלנו בסירה מהירה. במידה ותחליטו כן לעשות את הטיסה הפנימית קחו בחשבון שתצטרכו לשים לפעוט אטמי אוזניים דבר שהילדים בדרך כלל לא כל כך אוהבים.

חוויות של פעם בחיים הן מדהימות לא פחות כשיש לכם ילדים #

הזכרונות שלנו מהחופשה שלנו במלדיבים הם מיוחדים והתמונות שיש לנו של הבן שלו משחק בחול הלבן או משתכשך איתנו במי האוקיינוס החמימים או בבריכה הן האהובות אלינו ביותר.

 

לסיכום #

אם בא לכם לטוס לחופשה משפחתית יחד עם הפעוט שלכם, להתפנק ולהרגיש עטופים בכל טוב שהחופשה יכולה להציע לכם, מלונות הנופש באיים המלדיביים הם בהחלט היעד עבורכם.

התמונות שלכם מהאיים המלדיביים לא יצטרכו שום עריכה ושום פילטרים, הם יצאו מושלמים בדיוק כפי שהנופים באיים האלו נראים באמת: מושלמים בכל שעות היממה ומכל זווית אפשרית.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *